Om oss

Vi startet for noen år tilbake, og dengang var vi bare var en helt vanlig gjeng med sportsentusiaster basert i Hong Kong. Vi visste at vi ville gjøre noe for å sette vårt spor på verden. Vi elsket trening og følte virkelig at verden ville være et bedre sted hvis alle tok vare på seg selv; hvis alle holdt seg i god form. På det tidspunktet hadde vi uvitende allerede tatt de første stegene på vår NutroOne-reise.

Alle reiser starter
med det første
steget

Helse er godhet,
helse er harmoni,
helse er lykke.

Målet vårt var å hjelpe folk til å bli lykkelige. For å gjøre det måtte vi hjelpe folk med å bli sunnere og i bedre form. Men hvordan? Vi kjente mange mennesker som virkelig ønsket å komme i form, men som ganske enkelt ikke hadde tid; våre venner og familier levde den klassiske fartsfylte Hong Kong-livsstilen, hvor ethvert minutt er verdifullt og hvert sekund hellig. Vi visste at vi ønsket å gi disse menneskene en måte å holde seg i form på og samtidig spare tid, vi visste at vi måtte finne en måte å tilføre dem lykke.

Fra verkstedet
vårt til døren din

Løsningen vår var en nettbasert plattform for helsehandel. En måte å gi menneskene vi kjente profesjonelt treningsutstyr som de kan bruke i komforten av sine egne hjem. På grunn av oss vil de kunne beholde sin fartsfylte livsstil, holde seg i form og ha tid til å hvile. Fra skjønnhet og hudpleie til sportsernæring til styrkeutstyr var NutroOnes verksted oppe og gikk.

Kom i form og ikke stopp

Utstyret vårt er vitenskapelig designet for å gi målrettet styrketrening og kroppsbygging. Hver eneste gjenstand er laget med profesjonalitet og funksjonalitet i tankene; et heldekkende utvalg av treningsapparater, inkludert kabelapparater, vektmaskiner, vektstativer, opptrekkstativer og annet tilbehør og maskiner i kommersiell klasse, som alle er spesialutviklet for deg.

Alle våre treningsapparater har gratis levering og et årlig vedlikeholdsprogram. Vi hjelper til og med med å montere dem hvis du vil.

Helsen din er vår virksomhet. Ta kontakt med oss i dag for å ta ditt første skritt mot en sterkere, sunnere, og viktigst av alt lykkeligere fremtid.